Padellessen

TTV is uitgegroeid tot een toonaangevende padelclub in de Kempen, met 4 terreinen en meer dan 250 leden. We bieden kwalitatieve lessen en kampen aan voor jong en oud, voor recreatieve en competitieve spelers. Met Larissa Fritz hebben we een coördinator met het hoogst mogelijke trainersdiploma padel. Zij en haar trainersteam worden geadviseerd door voormalig coördinator Thomas Janssens.

De volgende lessenreeks start mid september!

Inschrijven via padellessen@ttv.be met vermelding naam en telefoonnr.

Algemene informatie

  • Inschrijvingen gebeuren individueel, maar geef gerust bij de opmerkingen aan als je als groep wil deelnemen.
  • Bij de inschrijfmodule kan je een voorkeur van dag(en) ingeven en we proberen daar in de mate van het mogelijke rekening mee te houden.
  • Niet-leden betalen 5 € per persoon per les extra, als terreinkost. Indien deze lesvolgers tijdens of na de reeks (voor 30/6) beslissen toch lid te worden, wordt dit integraal afgehouden van het lidgeld.
  • Materiaal wordt gratis ter beschikking gesteld voor starters. 
  • Enkel wie aangesloten is bij Tennis Vlaanderen is verzekerd. Als lid van TTV ben je uiteraard sowieso verzekerd. Deelnemers die enkel lessen volgen kunnen zich aansluiten door bij het luik ‘Tarieven combi’ de optie ‘Aansluiting Tennis Vlaanderen’ te kiezen. Via deze link.

Meer informatie: padellessen@ttv.be