Padellessen

padel ttv

Padel is de snelst groeiende sport en Vlaanderen en België. Vele tennisclubs hebben daarom hun aanbod verruimd naar padel én tennis. Ook voor deze sport bieden wij kwalitatieve lessen en kampen aan voor jong en oud, voor recreatieve en competitieve spelers.

De volgende lessenreeks start 24 april!

Algemene informatie

  • Inschrijvingen gebeuren individueel, maar geef gerust bij de opmerkingen aan als je als groep wil deelnemen.
  • Bij de inschrijfmodule kan je een voorkeur van dag(en) ingeven en we proberen daar in de mate van het mogelijke rekening mee te houden.
  • Niet-leden betalen 5 € per persoon per les extra, als terreinkost. Indien deze lesvolgers tijdens of na de reeks (voor 30/6) beslissen toch lid te worden, wordt dit integraal afgehouden van het lidgeld.
  • Materiaal wordt gratis ter beschikking gesteld voor starters. Bovendien genieten alle lesvolgers van een korting van 20% op aankoop van een racket.
  • Enkel wie aangesloten is bij Tennis Vlaanderen is verzekerd. Als lid van TTV ben je uiteraard sowieso verzekerd. Deelnemers die enkel lessen volgen kunnen zich aansluiten door bij het luik ‘Tarieven combi’ de optie ‘Aansluiting Tennis Vlaanderen’ te kiezen. Via deze link.

Meer informatie: padellessen@ttv.be